ספר החודש

כבר סיפרתי לכם שאכלתי במסעדת אל סלר דה קאן רוקה,המסעדה שנחשבת כיום הטובה בעולם?
נראה לי שכן.
אז עכשיו הגיע הספר.לאחר שלפני כמה שנים הוציאו את ספר הסו-וויד(sous vide)וסיפרו על נפלאות הבישול בוואקום,   שלושת האחים למשפחת קאן רוקה,הוציאו ספר חדש בו מופיעים כל התכסיסים והטריקים שלהם במשך כל השנים במסעדה.
המסעדה מתהדרת באוכל חדשני מול שמירה על המסורת הספרדית ושם הם אוהבים להתעסק בהכל-ניפוח סוכר,עישון,זיקוק טעמים,קציפות למינהם ובכלל אוכל לא שגרתי,כמו שאני אוהב.

אנרכיה
כך למשל,ניתן למצוא בין המתכונים שבספר קונסומה אדמה,קינוח הנקרא אנרכיה שהוא מעין בלאגן מסודר של כל מיני הפתעות,עץ זית ננסי עם זיתים מק…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.