רולדה במילוי שוקולד בלגי מעולה

 20130709-072714.jpg
 
 
 
חייבת לציין, ברגע שגיליתי את המתכון הזה של עוגת הספוג אני כולי בהתלהבות, בהתחלה הכנתי עוגת שכבות מדליקה, ואחר כך הכנתי רולדה מדהימה והכל עם אותו המתכון.
 
אז חברים, חבל סתם ללהג, קדימה לעבודה.
 
רולדה וניל במילוי מוס שוקולד בלגי מעולה
  
 
לעוגת ספוג:
 
4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
4 כפות קמח
כפית שטוחה אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
½ כוס סוכר
2 כפות שמן
 
לקרם:
1 פודינג בטעם שוקולד בלגי מריר
 
¾  כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
 
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
 
 
אופן ההכנה:
לעוגה:
 מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
בקערה נפרדת מערבבים…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies - The best things in life )

סגור לתגובות.