עדכוני הנבטות-גרעיני דלעת

שלום לכולם!
כמה עדכוני הנבטות-גרעיני דלעת הושרו במים ללילה והונחו במנבטייה, תוך יום יצאו נבטוטים לבנים.נאכלו בתאווה בסלט ירוק, אך טעמם מריר מאד. יתכן שצריך לאכול תיכף שיוצא נבטוט לבן, אני חיכיתי שהוא קצת יתארך.
בכל מקרה מומלץ להנביט גם גרעיני חמניה, הם מעולים בסלטים.
התירס (תירס יבש של פופקורן) נבט אחרי הרבה השקייה, הוציא נבטוט ירקרק, נראה לי שאשתול אותו בעונה המתאימה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נבטים       )

סגור לתגובות.