עוגיות תמרים מקמח מלא מרבקה אלגם


 . 
מצרכים
1 מחמאה רכה
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
 1/2 ק"ג קמח+כוס
הפעם הכנתי אותם מקמח מלא 
ובמקום 3/4 כוס מים הוספתי כוס ורבע מים
במקום מחמאה הכנתי בחמאה
לשים את כל החומרים במעבד מזון עם סכין הפלסטיק לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
מחלקים את הבצק ל8 חלקים
מרדדים מורחים כף וחצי ממרח תמרים, מגלגלים 
 מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית, חותכים כל רולדה ל11 חלקים,
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות
מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר מעורבבת בקינמון.
נשמרים זמן רב בקופסה סגורה,
זהירות מממכר
אחסנתי בקופסאות והבאתי אותם מתנה למשפחה באיטליה
אהבו מאוד …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.