עוגת גבינה עם תפוחים מקורמלים ורוטב טופי

כשפוסט מספר 100 נופל
על תקופת שבועות, זה לא משאיר יותר מדי מקום להתלבטות בנוגע למה להכין ואיך לציין
את שני האירועים המשמחים האלה. ככה או ככה הייתי מכינה עוגת גבינה: אני אוהבת אותן
ולא צריכה חג או תירוץ אחר בשביל עוד עוגת גבינה, מושקעת ומושחתת או יומיומית וקלילה.
אבל הפוסט העגול מחייב משהו מיוחד, ואכן העוגה הזו היא לא עוד עוגת גבינה אפויה. כלומר
זאת עוגה, יש בה גבינה ובשלב מסוים היא נכנסת לתנור. אבל כאן בערך נגמר המחנה המשותף בין העוגה
הזו לבין עוגות גבינה אחרות שטעמתם או תטעמו. החיים (לפחות שלי) מתחלקים ללפני עוגת הגבינה הזו
ואחריה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.