עוגת גבינה קצת אחרת – ריקוטה, פטל ואגוזי לוז

מי שעוקב אחרי הבלוג דיי זמן יודע שאני מאוד אוהבת אוכל חלבי ועוגות גבינה בפרט. מבחינה קולינארית, שבועות הוא בהחלט החג האהוב עלי. גבינות טובות, פירות קיץ ואוכל קליל זה כל מה שצריך כדי לשמח את ליבי.
השנה, מאוד התחשק לי לעשות עוגת גבינה קצת אחרת, לצאת טיפה מהמסגרת של עוגת גבינה אפויה או עוגת פירורים קלילהסלסלות הקדאיף מהשנה שעברה עדיין קורצות לי, ובכל זאת, בא לי משהו פירותי ואגוזי. אתמול בלילה ממש לפני שנרדמתי הגיתי את השילוב הבא – ריקוטה (בהחלט אחת הגבינות האהובות עלי בכל הזמנים), פטל ואגוזי לוז, על קלתית עדינה ופריכה!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: BakeRonnie )

סגור לתגובות.