עוגת סיידר קינמון

מריחים את סוף חופשת הקיץ? ברור שכן והאסוציאציה המתלווה לכך הינה חגי תשרי הממשמשים ובאים.
ועם תחושות אלהשימו לב איך נולד מתכון. הייתי במרכול ונעצרתי ליד דוכן חליטת תערובות פירות לתה ובין היתר ראיתי את תערובת הסיידר קינמון ודמיינתי איך הם משתלבים בעוגת תפוחים לראש השנה. הכנתי עוגה בחושה ושילבתי מהתערובת לאחר שהשריתי אותה במים רותחים כפי שמכינים תה והטעם יצא נפלא, גם המראה די מפתה.
כמובן שניתן להשתמש עם כל טעם אחר של חליטות פירות או לחילופין להשתמש בכל תערובת מילוי שתרצו , אך מאחר וחשבתי על ראש השנה , כדאי לכם להתאימה לרעיון שלי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.