עוד סלט אווז

כל תקופה מסויימת בא לי חשק לסלט שוק אווז.שוק אווז הוא חומר גלם שאני מאוד אוהב וכיף גדול לשלב אותו בסלט קר עם הרבה הרבה מרכיבים מרעננים.
הרעיון הוא לשלב הרבה טעמים ומרכיבים,שבכל ביס יהיה משהו חדש ומפתיע,פעם מתוק,פעם חמוץ,פעם פריך,פעם רך.
הפעם שידכתי לבשר האווז באפייה שלו ריבת תאנים שישבה במקרר זמן מה וחיכתה שאנצל אותה.השוקי אווז יזדגגו להם וקיבלו מעטה קרמלי עדין.לאחר פירוק הבשר מהעצמות ערבבית יחד עם קוביות מנגו,שזיפים,כרוב לבן,סלק טרי שנפרס דק דק והרבה עשבי תיבול….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.