עוגת פרג ושוקולד בקלי קלות

עוגת פרג ושוקולד מרירוואו. זו הייתה (ועודנה) חתיכת סערה. חצי מדינה עדיין משותקת, הכבישים חלקלקים ומסוכנים (סעו בזהירות!) ופשוט קפוא-קפוא-קפוא בחוץ. כצפוי, סוף השבוע האחרון היה גדוש באפייה, והעברתי אותו ליד התנור תרתי-משמע. החל מעוגות שמרים במילוי נוטלה (המילוי החביב עלינו), דרך עוגיות חמאה פריכות במילוי ריבה, קינוח שכבות של שוקולד, מסקרפונה ודובדבני אמרנה (מתכון בקרוב) ואי אפשר [……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.