עוגת תפוז קוקוס אגוזים ומחית פרי

בשבת הייתי עמוסה בבישולים וידעתי שבמקפיא יש לי כתמיד עוגות שמרים שתופשרה בעת הצורך, אך בכל זאת כהרגלי לא יכולתי לוותר על עוגה והחלטתי להכין עוגה מרעננת עם פירות , עסיסית ועם זאת מהירת הכנה וכך אמנם עשיתי ועוגה זו בהחלט כיכבה בקינוחי שולחן השבת.את האגוזים מערבבים עם מעט קמח על מנת שלא ישקעו עד תחתית העוגה, אך גם אם הם שוקעים לא נורא, השילוב עם המחית והאגוזים פשוט טעים במיוחד.מכינים את החומרים מראש, מקציפים את הביצים עד קצף תפוח וצהבהב ויוצקים לתבניותמוציאים את התבניות מהתנור לאחר בדיקת קיסם שיוצא יבשהעוגה הספוגה בסירופ ומוכנה להגשהבעת חיתוך העוגה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.