מסעות קולינריים לגאורגיה חלק 1 – צ'ורצ'חלה

בדיוק לפני יומיים שבתי מטיול קסום ברחבי גאורגיה כאורח משרד התיירות הגאורגי. מטרת הטיול היתה לקבל טעימה קלילה של חבל הארץ הנמצא פחות משלוש שעות טיסה מישראל ובמהלכו נחשפתי לעם הגאורגי, לתרבות המקומית ותחום העיניין המעניין אותי ולשמו באתי: למטבח הגאורגי. 
את מרבית הצילומים שצילמתי במסגרת הטיול, לא תראו כאן ועל כך תבוא הודעה נפרדת ומשמחת. קחו קצת אויר כי יש למה לצפות.

לגאורגים יש מטבח מאוד מעניין. הוא לא השוס של הקולינריה אבל יש בו יציאות מעניינות, בזכות השפעות סביבתיות, שלטוניות והגירה של עמי האזור למדינה הקטנטונת הזו שיצאו לה יותר בדיחות מאשר סגנונות של פטריג'אני….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.