עוגת תפוחים וכישלון

יש איזה קסם לספרי בישול ישנים, אולי בגלל שהם היו בין ספרי הקריאה הראשונים שלי (מה? אנשים קוראים אינציקלופדיות אני קראתי ספרי בישול). אבל כמו הרבה דברים גם הספרים האלו נאבדו או נהרסו במשך השנים ואז כשפוגשים אותם בחנות ספרים משומשים החלום על סוף סוף לאפות מהם (כילדה אמא שלי התנגדה קשות לכך שאכנס ו"אלכלך" לה את המטבח) עמד להתגשם. וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה. כך עוגת לימון שתוארה כחלום אוורירי וצולמה על כל שלביה (!) יצאה נמוכה מידי , עם ג'לטין שהצטבר בתחתית והכי גרוע, בלי שום טעם, לא מתוק ולא חמוץ , מין עוגה של כלום שאפילו לעבודה התביישתי לקחת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.