עוגת תפוחים עם מרנג ושטרויזל

זה כבר הפך למסורת שלפני חגים גדולים, כמו פסח, שבועות, ראש השנה, פרויקט הבלוגרים "מבשלים ביחד" רוקם עבור גולשים ועוקבים תפריט שלם עם מלא אופציות לארוחה חגיגית. אני באופן מסורתי מופיעה בתפריט הזה לקראת הסוף, באזור הקינוחים. ואני שמחה שראש השנה זה חג ללא אתגר קולינרי, או עם אתגר יחסית קטן. סה"כ אין מגבלות מיוחדות, כמו בפסח, ולרובנו יש מתכונים משפחתיים בדוקים ומוצלחים שחוזרים על עצמם שנה אחרי שנה ומהווים נקודת אחיזה בעולם משתנה וחולף. סלטים, גפילטע, קדרה. תפוחים, דבש, רימונים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.