עוגת תפוחים

הבעיות שלי עם גבינה לבנה הם עניין לדון בו בפעם אחרת , נתחיל בכך שהייתה גבינה לבנה במקרר לצורך בורקס שהסתדר מעולה בלעדיה וכעת כמו כמה חתולים היא מחשבת את קיצה לאחור.
עם תפוחים יש לי את תסמין שלגיה : אני לא עומדת בפניהם בשוק אבל אין לי מה לעשות אתם בבית והם מתים במקרר. הפעם החלטתי לשים לזה סוף :
שתי ציפורים במכה אחת עוגת תפוחים עם גבינה בבצק ! והרווחתי מכל הכיוונים : לא רק שהכל נאכל מהר מהצפוי (זאת עוגה מדהימה מבחינת הריח , פחות מבחינת מראה להראות לכם מה חשוב בחיים) אלא שגם הבצק היה פריך וטעים במיוחד בזכות הגבינה , את המתכון גנבתי מ"מתכונים שנראים טעימים" שבעצמם לקחו אותו מ"פתח פה, הכנס עוגייה".

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.