פאונד קייק

אפייה היא תמיד עיניין ריגשי אצלי, בדיוק סיימתי השבוע את המרתון של good eats ,ובאחד הפרקים האחרונים הוא מכין פאונד קייק. אז כמו שהשם מרמז זאת עוגה שכל אחד ממרכיביה הם פאונד אחד (כמעט חצי קילו) והיא עתיקה כמו אנגליה עצמה. האמריקאים המכורים לסוכר מצפים אותה בציפויי אבקת סוכר יפיפה ששבה אותי במקום – ומכיון שיו לי את כל המצרכים בבית עשיתי את העוגה מבלי לחשוב פעמיים :
המתכון מטמקא של רוני ונציה האחת והיחידה עם שינויים קלים :
לוקחים ומנפים שלוש כוסות קמח עם שתי כפיות אבקת אפייה וקורט מלח (אני שמתי שקית שלמה של אבקת אפייה, רק בגלל שאני שונאת להשאיר שקיות פתוחות) בקערה אחת. כן אני יודעת זה מעצבן …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.