פאי רועים מאולתר

לא מזמן אילתרתי פאי רועים. מי שמבין בבישול יוכל להתווכח איתי לגבי האותנטיות שלו ויהיה צודק – לא מדובר בפאי רועים קלאסי. אני יודעת, כי בדקתי בוויקיפדיה. אבל עם כל הכבוד למסורת ארוכת השנים של הרועים הבריטיים, אני יודעת יותר טוב מה יש לי במקרר. לכן בגדול הקפדתי לשמר רק שני מאפיינים עיקריים של הפאי: בתחתית שלו נמצאת תערובת של בשר וירקות ומלמעלה – פירה תפוחי אדמה. אקדים ואגלה שיצא פגז!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.