‫פאק צ'י פאראנג – העשב של השכן‬

‫פאק צ'י פאראנג (Pak Chi Farang) הוא אחד מעשבי התיבול הנפוצים ביותר בתאילנד, שני בחשיבותו רק לכוסברה, כפי שמעיד עליו שמו: פאק צ'י זה כוסברה, ופאראנג זה "זר מערבי" (את ה-ר' מבטאים בדרך כלל כ-ל') – כלומר כוסברה של מערבים. קצת לא ברור למה דווקא העשב הזה, שמקורו באיים הקריביים והוא נפוץ בעיקר שם ובאמריקה […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.