פולנטה עם קישואים

הנה עוד רעיון לארוחת ערב זריזה, ופחות מתכון.
ואני מבטיחה שאם עובדים ב-4 ידיים זה באמת לוקח 10 דקות.
עכשיו שיש כאילו חורף, כשחוזרים ביתה בערב יש חשק למשהו חם, וחביתה וסלט שזו לרוב ארוחת ערב אצלנו בבית, לא כזו מושכת.
דייסה זה תמיד כיף, ופולנטה משום מה מרגיש לי פחות מושחתת מדייסת סולת.
השילוב שהינו עושים בעבר היה פולנטה עם פטריות, רק שפטריות לא יהיו בבית, אבל נמצא זוקיני, והאלתור היה כה מוצלח שחזרנו עליו פעם נוספת בערב אחר. סוד ההצלחה בעינינו הוא בשילוב המרקמים של פולנטה הרכה והחמה והזוקיני הפריך….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.