Onion Soup-מרק בצל

לא לעצלנים-
אבל יוצא טעים טעים טעים 🙂

מצרכים:
4 בצלים
קלופים וחתוכים לרצועות דקות
25 גרם חמאה
כף שמן זית
כף וחצי קמח
כוס יין לבן חצי יבש
4 כוסות מים
(שהומסה בהם כף של אבקת מרק עוף)
כפית סוכר
2 כפיות מלח

אופן ההכנה:
1. על אש נמוכה ממיסים את השמן והחמאה ומוסיפים את הבצל, הסוכר והמלח
מכסים את הסיר ומערבבים מידי פעם
מבשלים על האש הנמוכה כ-20 דקות
לפני:

אחרי:

2. מסירים את המכסה ומגבירים את האש, מתחילים בהשחמת הבצל
זה לוקח כ-10 דקות, צריך להקפיד ולערבב כל הזמן

3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הבצל

4. להוסיף את היין ובעזרת כף עץ "לגרד" את תחתית הסיר

להוסיף את המים
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולכסות את הסיר

לבשל במשך 20-30 דקו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My Stuff )

סגור לתגובות.