עוגיות שוקולד לבן ואגוז ברזיל

טעמתי את העוגיות האלה בפעם הראשונה לפני 4 שנים בערך, מאז המתכון מעט שודרג.
הן ממש מתאימות לחורף,
לאגוזי ברזיל האפויים יש טעם שמזכיר ערמונים והשילוב עם השוקולד הלבן ממש מעולה.

מצרכים:
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
חצי כפית מלח
רבע כפית אבקת אפיה
כוס קמח לבן
כוס שיבולת שועל
כ-20 אגוזי ברזיל קצוצים גס
4 כפות שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1. מקציפים יחד את הסוכר והחמאה
מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומקציפים 2 דקות

2. לתערובת מוסיפים את הקמח, השיבולת שועל, מלח ואבקת אפיה ומערבלים על מהירות נמוכה עד שהתערבת אחידה.

3….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My Stuff )

סגור לתגובות.