פוסט אורח של נועה טאוב- כבד סטרוגנוף

תראו איזה פוסט משמח קיבלתי במייל מנועה טאוב!
תודו שזה נראה טוב!

[והיום זה גם יום ההולדת הראשון של ארז- מתנה ראשונה ליום הזה!]

ורד, 
בגלל שפעם כתבת שלא תמיד קל לך עם כבד בקר ובכל זאת כיוון שזה כל כך חשוב אני שולחת לך ״פוסט אורח״.
טיגנתי לאט לאט המון בצל בשמן קוקוס 
image.jpeg
הוספתי פטריות שמפיניון מלח הימליה ופלפל שחור גרוס

image.jpeg

את הכבד חתכתי לפסים דקים (ככה גם קל מאוד לנקות אותו, מאוד משמעותי לרכות התוצאה הסופית) 
הוצאתי את הבצל פטריות מהמחבת
הוספתי שמן והלהטתי את המחבת
הכנסתי את רצועות הכבד לטיגון מהיר וקצרצר 
image.jpeg
כשהן עדיין אדומות מבפנים וצרובות מבחוץ 
החזרתי את הבצל והפטריות (חבל שלא צילמתי את …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.