פופקורן- מההתחלה ועד הסוף

בשבועיים האחרונים קבלנו במשלוח הירקות שלנו גם את "תירס הפופקורן".
נכון שכולנו יודעים שפופקורן מכינים מגרעיני תירס, אולם בד"כ אנחנו קונים את הגרעינים האלה ולא רואים את התירס ממנו הם מגיעים. והנה נכונה לנו הפתעה והתכנסנו למשימה של הכנת פופקורן ממש מאפס

זרעי התירס התייבשו על הקלח וכל שנותר הוא להוציא אותם
זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע
גייסנו כמה זוגות ידיים
התנסינו במגוון שיטות שחרור זרעים
עד שעלינו על שיטות מנצחות יותר
(טיפ: כשהתירסים קרים, מהמקרר, זה הולך הכי טוב)
הכנסנו 10 כפות גרעינים לסיר עם 2-3 כפות חמאה שנמסה
תיבלנו במלח עשבים ובשמרי בירה
וזללנו בתאווה רבה
וגם חילקנו לשכנים (כי 10 כפות "עשו לנו" סיר ש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.