פטריות ממולאות באגוזים ועשבי תיבול

    בסופר היה מבצע על פטריות. חיפשתי משהו טעים וקל להכין איתם וכך נולד המתכון הזה…
5 דקות הכנה וטעם משגע
למתכון
3 כפות פירורי לחם
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 שן שום כתושה  וכמה גבעולי כוסברה קצוצים
כפית בזיליקום יבש
כף סויה
כף רוטב צילי מתוק ומעט מלח
לערבב הכל עם 5 כפות שמן זית


בתבנית לשפוך חצי כוס יין אדום להניח את הפטריות
למלא בכל שקע מהמילוי לאפות מכוסה רבע שעה אחרי רבע שעה להסיר כיסוי   ולאפות עוד 20 דקות.
בתאבון

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.