פלאפל אפוי בתנור

כבר הרבה זמן אני מתכננת להכין פלאפלים ובכל פעם שהשריתי חומוסים מצאתי את עצמי מכינה מהם דברים אחרים.
הפעם לא ויתרתי והגעתי עד לפלאפלים.
יש את המתכון הזה של מיה שבהחלט מעורר השראה.
ויש את התהליך הזה שאיה מציעה שגם הוא נמצא אצלי בראש כבר זמן מה.
בסוף, כרגיל, יצא  לי משהו שהתאים לי

חומרים

1.5 כוסות חומוס שהושרו במשך יומיים (עם החלפת המים) והנבטה

[אם יש לכם פחות זמן, תשרו לפחות ללילה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.