פנקייק לארוחת בוקר- או מה עשינו בשבת בבוקר

קמתי בבוקר והתחשק לי להכין פנקייק.
פשוט.
רק שאני לא אוכלת קמח וחלב, אז חשבתי קצת, נזכרתי בימבה מתכונים שקראתי לאורך השנים ובכל מיני נסיונות שעשיתי כבר והבנתי מה אני עומדת להכין.
גייסתי ילדה אחת (שרצתה) לעזרתי וניגשתי למלאכה

חומרים

1 כוס קמח שקדים
1 כף קמח קוקוס
3 ביצים
1/2 כפית קנמון
מעט תמצית וניל
בננה בשלה מאד (מניחה שלא חובה, פשוט הייתה לי. מאמינה שגם פיסת דלעת מבושלת תעשה את העבודה, או תפוח מגורד)
1 כפית סילאן
שמן קוקוס

אופן ההכנה

מערבבים את הקמחים, מועכים פנימה את הבננה.
טורפים את הביצים ומוסיפים לערבוב וגם את שאר החומרים, מלבד שמן הקוקוס

כשהבלילה אחידה וחלקה למראה אפשר לחמם מחבת שטוחה ורחבה עם 1-2 כפות …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.