פרווה וחסר פשרות

לפעמים, אין מה לעשות, זה חייב להיות פרווה.



או שיש איזה קרוב משפחה שומר-מסורת מבאס, או שאתה בעצמך שומר מסורת מבאס, או שמישהו אלרגי לחלב, או שמישהו אלרגי לתנאי המחיה של הפרות. לפעמים אין ברירה.
הבעיה מתחילה לרוב כשיש בסביבה גם אי-אלו אלרגים למרגרינה.

לכאן נכנסת שאיפת חיי (טוב, לפחות אחת מהן): למצוא/לארגן מתכונים שלא יכילו מוצרי חלב, ולא יהיו נסיון זול לחקות את אחיהם החלביים.
תוסיפו לזה את אהבתי הבלתי מתפשרת לשוקולד ולחסכון בזמן, ותקבלו את שני המתכונים הבאים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אור נגהות )

סגור לתגובות.