פשטידה מכלום

הלוואי והייתי מקבל שקל על כל פעם שרציתי לבשל משהו – ולא היה לי אף מרכיב .

גם הפעם החלטתי שאני לא קופץ לסופר – והפעם, הולך על פשטידות אישיות , 
שאני מאוד אוהב להכין …
אפשר להקפיא אותן ואז לקחת לעבודה (מומלץ בחום ע"י האישה) או להוציא לנשנוש אחרי חצי דקה במיקרו .
אבל, הפעם המקרר באמת התרוקן וכמעט שלא היה עם מה לעבוד.
ובכל זאת- התחלתי להכין קלטית. קצת קמח ושמן ואיזה כפית פסטו לצבע, ותוך כדי כבר אחשוב על
מילוי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.