פשטידת מנגולד

קבלתי חבילה ע-נ-ק-י-ת של מנגולד במשלוח הירקות האחרון מהחווה.
יש לנו ימבה מנגולד בחצר, שגדל פרא והמקרר מפוצץ.
מה עושים? מכינים פשטידת מנגולד ע-נ-ק-י-ת
[ממילא צריכה להביא פשטידה ליריד אביב בביה"ס בעוד יומיים ויש גם כמה כיבודי לידה על הכוונת ובעלי ישמח למשהו פשטידתי לקחת לעבודה, כך שבטוח ייהנו ממנה. כבר למדתי שאם יש לי חשק להכין משהו כדאי שפשוט אכין אותו. מקסימום, אם לא נאכל מייד, אפשר להקפיא או לכבד אחרים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.