פשטידת שכנות טובה

או: פשטידת כרובית ברוטב בשמל

אני מתה על כרובית. אבל רק בחורף כאשר היא לבנה ומוצקה ויש לה טעם כמעט מתוק. סבתא שלי אומרת שהכרובית טובה בחורף כי היא אוהבת את המים של אלוהים. אולי יש בזה משהו, אחרת לא ניתן להסביר את השוני בין הכרובית של אמצע החורף לבין הכרובית של הקיץ, שהיא בד"כ שחורה, רופסת ולא מעוררת תיאבון כלל. אני יוצאת כאן בקריאה נרגשת לכל שונאי הכרובית, אנא נסו את הירק המדהים הזה בעונתו (ממש עכשיו, לפני שייגמר) ואם תבחרו לשלב אותו בפשטידה הזו, אני מבטיחה שלא תתאכזבו.

הפשטידה הזו נקראת אצלנו בבית "הפשטידה של ויוי" ויש מאחוריה סיפור ישן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.