קארי ירקות בחלב קוקוס- כן, יש עוד אלף גרסאות של זה

נראה לי שאני יכולה לחיות על גירסא כזו או אחרת של קארי כזה. 
עם או בלי עוף/ בשר/ שרימפס/ קלמארי/ דגים וכו'.
הבישולים פה בקופנגן דיי מקבלים את הגוון הזה, כמעט בכל פעם, אבל…. כל פעם יש חומרים אחרים.
והכי כיף שזה כשמישהו אחר עושה קניות ומביא מה שבא לו ואני יכולה להיות יצירתית עם מה שמגיע.
כך היה עם יפעת, היא קונה ירקות ש'בא לה עליהם' ומביאה אלינו, כי ממילא היא אוכלת איתנו חלק ניכר מהארוחות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.