מעשה בחציל ותות עץ

זמן התות עץ הגיע ואצלי מתחת לבית ישנו עץ שלו אני מצפה בסבלנות לסוף החורף ועם בוא האביב לראות את עליו מלבלבים ואת התותים מתחילים לגדול לפרי עסיסי ומתוק.
אז מעבר לנשנוש אינסופי של התותים,שילבתי אותם גם בסלט חצילים,חצילים שנקלו על אש גלויה ואז נקצצו עם שום,שמן זית,לימון ומלח,גם פלפלים שקליתי הצטרפו לחגיגה,יחד עם הרבה טחינה גולמית,כוסברה,זעתר טרי והתותי עץ שנותנים טוויסט לעלילה.בנוסף אפיתי שערות קדאיף עם שמן זית עד להשחמה קלה והוספתי לסלט כאלמנט פריך ונעים.ככה מקבלים את הקיץ.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.