קוביות תפוחי אדמה מתובלות ואפויות

תוספת נהדרת לכל ארוחה- בשרית, דגית או צמחונית/ טבעונית.
אפשר גם להוסיף שמנת/ יוגורט/ גבינה ולאכול כארוחה בפני עצמה


קוביות קטנות של תפוחי אדמה נכנסו לתבנית
התערבבו עם שפע שמן זית (אפשר גם שמן קוקוס/ גהי/ חמאה*
ועם שלל תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מעושנת, אבקת שום
***אפשר גם ללכת לכיוון של עשבי תיבול למיניהם ושום***
כל זה נכנס לתנור על 200 מעלות למשך כחצי שעה, או עד שהתפודים מוכנים.
מומלץ ב 5-10 דקות האחרונות לשים גם על גריל עליון


בתאבון!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.