קיש גבינות עזים ושום מקורמל עם עשבי תיבול

בין קינוח לקינוח, מאוד חשוב לא לשכוח לאכול מידי פעם אוכל אמיתי. קיש לגמרי נופל בקטגוריה הזו, במיוחד אם מגישים אותו בתור מנה עיקרית ליד איזה סלט ירוק, גדול ובריא. וקיש גם נפלא עבור אנשים שכמוני, במהלך הזמן, פיתחו התמכרות קלה לפחמימות 🙂
כבר מזמן לא העליתי כאן מתכונים במסגרת מרתון הקישים האישי, והיפיוף הזה מצטרף בעצם לשורת מתכונים ותיקים ומוצלחים לא פחות. את הרעיון של המלית ראיתי כאן (זהירות – רוסית), ומיד ידעתי שאני חייבת, אבל חייבת לשחזר. במקום בצק עלים השתמשתי כאמור בבצק פריך. למה?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.