רוסטביף מאודה

נפלאות הבישול בוואקום מאפשרות לנו לנצל את טיב הבשר כמה שיותר, אם זה בצלייה של סטייקים אישיים או נתחים גדולים.

ניקח למשל רוסטביף,הכנתו פשוטה,צורבים את נתח הבשר על מחבת,מתבלים וצולים בתנור כ-15-20 דקות.
את אותו העיקרון אפשר לעשות בבישול בוואקום ולוותר על הצלייה בתנור.כך לדוגמא,בישלתי נתח סינטה במשקל של קילו וחצי בוואקום למשך שעתיים ב-60 מעלות.א"כ צרבתי על פלטה לוהטת ותיבלתי במלח,פלפל שחור גרוס,קצת חרדל ורוזמרין.מה נותן התהליך אפשר לראות בתמונה שלמטה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.