קציצות אפונה וטונה

אחת החסרונות שלי באפייה (ובישול) היא העובדה שאני נוטה לפעמים להתחיל במתכון בלי לקרוא אותו (או במקרה הטוב, רק לרפרף). את קציצות האפונה האלה ראיתי בספר מאכלי ילדים, והרעיון שלהיפטר מקופסת הטונה הבודדה במזווה יחד עם חצי שקית האפונה הבודדה במקפיא קסם לי.
אילו הייתי קוראת את המתכון הייתי יודעת שהוא דורש פירה , כלומר שארוחת הצהריים תהייה שאריות חלה עם מוצרלה כי אוכל צריך להיות מוכן עכשיו !
מצד שני אם כבר לוקח זמן להכין אותם למה שלא נוותר על הטיגון וננסה לאפות ?
אז עשיתי פירה מארבעה תפוחי אדמה ומעכתי אותם לפירה (במזלג, אני פרימיטיבית :) ).
את הפירה הוספתי לכוס אפונה (שרק הפשרתי וסיננתי מהמים) ,לקופסת…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.