קרם ברולה עם ליים

קרם ברולה הוא הקינוח האהוב עליי אחרי עוגות שוקולד – משהו שאף פעם לא נמאס ממנו. ולמרות שהוא לא נחשב לקינוח קלאסי בשבועות, כי הוא לא עוגת גבינה, אני עדיין מקדישה אותו לחג המתקרב. קרם ברולה מבוסס על שמנת מתוקה – מוצר חלב בצבע לבן, ומבחינתי זה תנאי מספיק כדי להכניסו לנבחרת החג. מין קינוח קליל, חגיגי, טעים וללא גלוטן.
לדעתי קרם ברולה הוא קינוח רושם, למרות הפשטות הבלתי נתפסת שלו. על-מנת להכין את הגרסה הקלאסית מספיקים 4 מרכיבים בלבד: שמנת, סוכר, חלמונים ווניל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.