קרמבל שיזיפים הכינה כלתי שרון


למדתי מילה חדשה וקינוח טעים שהכינה שרון כלתי, אני רק אכלתי וצילמתי.
חיפשתי ברשת ומצאתי  קרמבל מורכב משתי שכבות ,פירות ופרורי בצק,  מהם שאב את שמו "קרמבל – פירורים"
זהו הפודינג של האנגלים, מגישים אותו בתוספת כדור גלידה. 
כשיוצא מהתנור פשוט לוקחים ממנו בכף ומגישים על צלחת.


מצרכים:

50 גרם חמאה

4 כפות סוכר

3 כפות מיץ לימון

1 כף קליפת לימון מגורדת

 1 כפית תמצית וניל

10 שזיפים אדומים






לבצק פירורים:

1 ו-1/4 כוסות קמח

1/3 כוס סוכר

.50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות





אופן הכנה
    מחממים את התנור ל-180 מעלות…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.