רולים של חציל וזוקיני צרובים, קרם מקדמיה ועלי בזיליקום

גלילי חצילים וזוקיני (צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית  ,אוכל טוב)

מתכון מתוך ספר הבישול החדש (והראשון שלי) שיצא ב 2013 






דרושים ל 22 מנות:


זוקיני
חציל
22 עלי בזיליקום שטופים
חצי כוס קרם מקדמיה


אופן ההכנה:


1. פורסים את הזוקיני והחציל לפרוסות דקות וקולים בתבנית מעל הגז או בתנור עד לצריבה. מצננים.

2. יוצקים על כל פרוסה כפית מקרם המקדמיה, מניחים עלה בזיליקום ומגלגלים



פורסם במקור באתר של מיכל צפיר במאקו

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.