ריזוטו ארטישוק ואספרגוס

בשבוע השלישי של תהליך הניקוי מרעלים נוספו לתפריט שלי גם נבטים, ארטישוק, בצל, שעועית מאש ואספרגוס.  נזכרתי שמזמן לא הכנתי ריזוטו, והחלטתי לפנק את עצמי. למרות שאין כאן שמנת, חמאה או פרמזן, ולמרות שהתעצלתי ולא עמדתי מעל הסיר כדי לערבב כל הזמן, יצא לי ריזוטו ממש ממש טעים, מעט מתקתק, וגיוון מעולה למנות האורז שאכלתי […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פשוט מבשלת )

סגור לתגובות.