לביבות בטטה, קולרבי ועירית

בכל זאת חנוכה, נכון?
ויצא לי להכין אי אילו לביבות השנה, במשך כמה מימי החג.
אז מן הראוי להוסיף עוד מתכון למאגר ה"לביבות" פה. למה לא?

זה אחד המתכונים המוצלחים שיצאו לי במהלך החג, אז קבלו

חומרים

2 בטטות גדולות
1 קולרבי (סגול, ירוק, לא משנה)
2-3 שיני שום
1 כף שמן קוקוס
פיסת גבינת קשקבל (אפשר גם סוגים שונים ואפשר גם בכלל בלי)
חופן גבעולי עירית
1/2 כפית מלח גס
2 ביצים
[היו גרסאות בהן הוספתי 1 כף קמח טפיוקה, מתארת לעצמי שגם קמחים אחרים יעשו את העבודה, אנחנו משתדלים ללא דגנים וגלוטן. אפשר גם לגמרי בלי, גם יוצא מעולה!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.