שוקי עוף במרינדה תפוזית

יש מלא תפוזים, המיץ שלהם יכול להתאים בצורה נפלאה למרינדת עוף בתנור. נערבב עוד כמה דברים פשוטים ו….יאללה לתנור
[האמת? אפשר גם לנסות עם מיץ מלימונים טריים במקום התפוזים. חושבת על זה לפעם הבאה…]

חומרים

שוקי עוף (בכמות הרצוייה לכם)
למרינדה: 1/2 כוס מיץ תפוזים, 1 כף סילאן טבעי, 1 כף רוטב סויה, 1 כפית חרדל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.
בתבנית מסדרים את שוקי העוף

מערבבים את החומרים למרינדה, טועמים ואם יש צורך מתקנים מעט את הטעמים (מוסיפים קצת מלוח, קצת חריף, קצת מתקתק…)

שופכים את המרינדה על השוקיים ונותנים לתבנית טלטול קל

מכניסים לתנור למשך 50-60 דקות

הצעת הגשה: ביחד עם פירה תפו"א ובטטה עם בצל ופטריות מטוגנים (הפעם הכנתי עם פטריות מי- טאקי ומעט צ'ילי)

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.