שוקי עוף ברוטב חמאת בוטנים וסילאן

לסוף השבוע חיפשתי מתכון קצת שונה לעוף…דפדוף בספרים העלה את המתכון הזה. מנה אינדונזית שמצאתי בספר של אבי ביטון!! שף,שכל מתכון שלו יוצא מעולה.
 אז הנה המתכון,תהנו.

המרכיבים:
לשוקיים:
1/4 כוס שמן
12 שוקי עוף, ללא העצם הבולטת
מלח, פלפל שחור גרוס
18 בצלצלי שאלוט, קלופים
2 כפות ג׳ינג׳י קצוץ דק
1 פלפל צ׳ילי, נקי מגרעינים וקצוץ
6 שיני שום, קצוצות

לרוטב:
1/2 כוס חמאת בוטנים
2 כפות סילאן
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
1….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.