שייק ורודי- או- שייק זה אוכל?

אני אוהבת שייקים!
הם מהווים יופי של ארוחת בוקר עבורי בחלק מהימים, בעיקר בימים החמים, כמובן!
[אפשר גם להקפיא אותם במגשי קרח, בתבניות ארטיקים ועוד, לימי הקיץ]

אם כי, רגע, רגע, אני לא מדברת על שייקים ירוקים, או בעיקר כאלה על בסיס פירות מתאילנד, אלא על שייקים שומניים. מאד שומניים!

מאחר ואני לא פוחדת משומנים ולהיפך מנסה להרבות באכילתם (שיטוט מהיר בבלוג מדגים את זה בצורה נפלאה) אני מחפשת גם בשייקים את האלמנט המאד שומני- שגם יתן אנרגיה זמינה, גם ישביע וגם יעזור לספיגת רכיבי מזון מהאוכל. כי כאלה הם שומנים, הם עוזרים לנו מאד!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.