שלגוני בננה-קוקוס בציפוי שוקולד

כמה שאני אוהבת קיץ! אני חושבת שהתחלתי במשפט הזה כבר כמה וכמה פוסטים בבלוג, אבל מה לעשות? – זו האמת. קיץ מקובל עליי עם כל תופעות הלוואי הפחות נעימות: חום, לחות, דביקות, מדוזות, מטקות, תיירים בגוון גחלים ודיווחים אובססיביים על מפלס הכנרת. אני מרגישה שזה המחיר הקטן ששווה לשלם בתמורה לשמים כחולים, שמש לאורך כמעט יום שלם, גופיות וכפכפים, ים ובריכה, רגליים שזופות וכמובן הפינוק המיוחד של הקיץ – גלידות מכל סוג אפשרי.
בילדותי במדינה בה גדלתי היו קיימים בערך שני סוגי גלידה: גלידת שמנת עשירה בכוס וופל קרטוני למדי, או גלידה על מקל בציפוי שוקולד עלוב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.