עוגת קרם מעלפת לפסח

הפעם החלטתי לקחת את עוגת הקרמבו האהובה כמה צעדים קדימה לתוך חג הפסח ושידרגתי אותה בעוד קומה של עוגה וקרם. התוצאה: עוגה גבוהה ועשירה המשלבת עוגת שוקולד ועוגת וניל עם קרם וניל וקרם פיסטוק. ההכנה קלה והתוצאה משגעת. כולם התאהבו בה כאילו המצאתי את הגלגל מהתחלה.

חומרים לעוגת שוקולד
3 ביצים
3 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
2 כפות קורנפלור
חומרים לעוגת וניל
ביצים
3 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
חומרים לקרם וניל

חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
חומרים לקרם פיסטוק – שוקולד לבן
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
1 מיכל (250 מ"ל שמנת מתוקה)
1 כפית מחית פיסטוק
הכנה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.