שלושה כוכבי מישלן

המדריך למסעדות ולמלונות של חברת מישלן, בעל הכריכה האדומה המפורסמת, יוצא לאור כבר למעלה מ-100 שנה. כידוע, המדריך מדרג את המקומות באמצעות כוכבים (אחד, שניים או שלושה), מה שיכול להשפיע מאוד על סיכויי ההצלחה של מסעדה.

הכל החל בשנת 1900, כאשר חברת הצמיגים מישלן הפיקה וחילקה מתנה לנהגים מדריך מפות של צרפת, שכלל גם הוראות להחלפת צמיגים, מכונאי רכב, מלונות ותחנות דלק. מדריכים אלה נוצרו מאוחר יותר גם למדינות אירופה אחרות. בשנים האחרונות יצאו לאור מדריכים גם לערים כמו ניו יורק, לאס וגאס, לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו, טוקיו, מקאו והונג קונג….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.