שניצל כמעט מוכן להקפאה

 
את הטיפ להקפאה  למדתי ממרים כץ.
ביום שמכינה שניצל מנצלת את הבלגן ומכינה שניצלים כמעט מוכנים להקפאה.
מצרכים
1 ק"ג שניצלים
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
קמח
פרורי לחם מוזהבים ללא צבע מאכל
2 ביצים
אופן ההכנה
להשרות בקערה את השניצלים עם הקטשופ ורוטב סויה
להכין 3 צלחות 
1.קמח +כורכום+מלח
2.ביצה +חצי קליפת ביצה עם מים+פפריקה מתוקה
3.פרורי לחם
להכין מגש פלסטיק מכוסה נייר סנדוויץ
להעביר את השניצל  בשלושת הצלחות להניח על המגש
לשמור על מרחק בין שניצל לשניצל, נגמר המקום בקומה ראשונה
מוסיפים עוד דף מעל לשניצלים וממשיכים בקומה השנייה
כך מוסיפים קומות עד…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.