שפונדרה בתנור עם דלעת והמון בצל

פשוט פשוט
כמה נתחי בשר- אפשר להחליף נתח, כמובן- ירקות ותבלינים
בישול ארוך בתנור של כמה שעות
ויש ארוחה מזינה ומשביעה

חומרים

1 ק"ג נתח בשר לבישול ארוך
5 בצלים
פיסת דלעת
תערובת תבלינים לטעמכם, אני השתמשתי ב: מלח, פלפל, פפריקה מעושנת, כורכום, אבקת שום

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 250 מעלות.
מכינים סיר ברזל שמתאים להכנס לתנור.
חותכים את הבשר לנתחים גדולים, מתבלים ומערבבים היטב בתוך הסיר

מוסיפים את הבצל והדלעת חתוכים לנתחים גדולים יחסית, בכל זאת בישול ארוך…



הוספתי כמה כפות מהכלי המיוחד שלי, בו אני אוגרת שומן שנשאר מאפיית קציצות, עוף בתנור וכו'.
חבל לבזבז את זה לצנרת במטבח, נכון?
שומנים איכותיים וג'לטינים למיניהם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.