תבשיל מש בסגנון הודי

יש תקופות שאני מכינה המון את התבשיל הזה.
אפשר להכינו כך שיהיה מרקי יותר, או נזידי יותר. הכל תלוי בכמות המים שמוסיפים וזה ממש ניתן למשחק.
אפשר גם להכין בצורה "יבשה יותר" ללא הרבה רוטב.
ביחרו בצורה שהכי מתאימה לכם באותו הרגע.
חומרים

מעט שמן קוקוס לטיגון 
בצל גדול קצוץ 
כמה שיני שום קצוצות 
זרעי כוסברה, כמון, חרדל
2-3 עגבניות בשלות חתוכות 
כוס מש שהושרה ללילה/ למספר שעות 
 כוסות עם קוביות ירקות לבחירה (דלעת, בטטה, דלורית, גזר, כרובית, קולרבי, שורשים)
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פלפל חריף, כורכום (אם רוצים)
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן מוסיפים את הזרעים וכשהם קופצים מוסיפים א…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.