‫ניוקי צרפתיים‬

לפני כמה שבועות התארחתי בסדנת בישול שהעביר השף עומר מילר. מי שלא מכיר את עומר מילר, כניראה שלא חי פה בארץ בשנה האחרונה.. עומר הוא השף והבעלים של מסעדת "חדר אוכל", בעל תוכנית בישול עם מיכל אנסקי, בלוגר בפני עצמו ושף מחונן.

אחת המנות שהוכנה בסדנא, היתה מנה של ניוקי צרפתי, זה ניוקי על בסיס מצק רבוך ולא על בסיס תפוחי אדמה.  כבר תוך כדי הסדנא, ידעתי האת המתכון הזה אני אכין בבית בתרמומיקס, כי אין כמו התרמומיקס להכנת בצקים רבוחים והמנה הזאת לוקחת פחות מ-5 דקות עבודה, בלי לכלוך ובלי בלגן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול - תרמומיקס‬ )

סגור לתגובות.